Festival och kreativitet!

Sju bilder har jag nu lämnat in för passpartout-montering på ett lokalt företag, Ram Syd, som ligger i Hökarängen. Bengt är både serviceinriktad, hantverksmässig och prisvärd. Jag tycker det är viktigt att handla och köpa tjänster av mindre företag om det finns möjlighet. 

Nu på lördag, den 3 september, äger Tyresöfestivalen rum och självklart håller vi öppet i galleriet mellan kl. 11-16. Kom och titta på mina nya bilder! Jag har också förberett så besökare lätt kan hjälpas åt att färdigställa en större bild i collageteknik. Det kommer bli superspännande och skoj.

Min plan för hösten är att fortsätta arbeta med gouache och akvarell i större format, som nu. Akrylfärger och linnedukar får avvakta lite. Det finns mycket kvar att utforska och jag tycker om att variera mig och arbeta med ett något ”lättare” material. Det kommer en höstlig Konstrunda i Tyresö så det är bilder till den jag siktar in mig på nu. Utöver det fortsätter jag mitt uppdrag som konstpedagog i Fisksätra Folkets Hus. 

Tyresö Konstrunda inleds med samlingsutställning i Bollmora Kyrka söndagen den 14 november. De öppna konstnärsateljéerna håller öppet 19-20 november. Flaggar även för ett nytt After Work ART torsdagen den 24 november. Save the dates, vänner.

I förra veckan var jag och tittade på Susanna Slöörs och Leif Mattsons bilder som nu huserar på Galleri Helle Knudsen på Hantverkargatan 18-20. Förutom att de är två ytterligt talangfulla konstnärer så driver de även nättidskriften Omkonst. Det har de gjort i 20 år och det firades också på vernissagedagen.

Susanna Slöör, ” Tout à fait”, Blandteknik

Leif Mattsson, ”Sömngångare” kol, akryl, tusch och collage.

Det ska, i sammanhanget, sägas att de har ett flertal initierade skribenter som är verksamma konstnärer med intresse för konstkritik och samtal kring det. Gå innerligt gärna och se deras fina verk. Utställningen pågår till den 17 september. Varsågoda ett bonustips!

Söndagen den 4 september är det sista dagen för Konstrundan i Tyresö Alby Fritidsgård. Mycket sevärd!

Ni har väl inte missat att ni kan köpa mina bilder som posters. Gå in och kika här https://inzpero.se/konstnarer/ Jag ger er introduktionsrabatt på 35%!!! 
Ange rabattkoden: kinnunen35

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Pin It on Pinterest

Share This