Hellre måla stort än pyssla med smått.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_8377.jpg

Det blev inte riktigt som jag förväntade mig utifrån vad förpackningen visade. Man kan ju inte annat än att le…..

Vi rustar oss för en fantastisk påskhelg och i synnerhet en fin påskafton. Vi har då bjudit in våra grannar här på Stadsparken 6. Vi har blivit så fint mottagna av dem så vi vill naturligtvis bjuda in dem till Ateljé & Galleri Ewa  -som vi nu fått skyltat på entrétaket. Så inför det är påskriset är pyntat, bubblet på kylning och dukarna stärkta. 

Tyresö View

Vår främsta tanke är att ha ateljén öppen för besökare måndag till lördag. Tiderna kommer att skifta men visas på informationsskärmen i skyltfönstret. Men redan nu kan vi skönja mönstret; öppen ateljé mellan kl. 11-15.

Mitt måleri är igång och jag är nöjd med det materialet jag fått. Och ni vet vad jag säger om skapande? Det handlar inte om inspiration. Nej, det är blott transpiration som ska till! Ja, hårt arbete skapar konsten. Jag följer och arbetar utifrån min plan som är att på något vis översätta mina små vita bilder till det större formatet, 120 x 120 cm. Två stora bilder är igång och jag tycker det är en riktigt spännde process.

Ha nu en riktigt fin påskhelg! Väderprognosen säger sol. Det har jag ju vetat länge eftersom jag beställt det till vårt grann-event.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Pin It on Pinterest

Share This