Jag loggar in på min hemsida, scrollar ner och räknar….

och finner att där är 34 stycken nyhetsbrev. Så detta blir det 35e! Skoj!

Då är vi alltså förbi restriktionstiden, för den här gången. Vad ska man tro? Ja, jag tror ni är eniga med mig att perioden nog satt ett antal nya vanor som säkert kommer fortsätta vara gängse. Är det självklart att kramas på samma vis som tidigare? Nja?
Hälsa genom att ta i hand, jo det tror jag kommer tillbaka. Trängas vid brödhyllorna i närbutiken? Nja, hämtar heller andra varor för att sedan gå tillbaka och se om det är mer glest då? Ja, det kommer jag nog fortsätta med.

Men att komma ut och umgås med vänner på restauranger och barer, så mysigt och härligt! I mina tips, som man får ta del av då man signerat sig för nyhetsbrev, ger jag er några godingar som anknyter till det.

Gallerier öppnar upp och bjuder in på annat vis nu, tycker jag mig se. Det är skojigt!
Jag kommer naturligtvis ge er tips om det under våren.
Är det något som ni saknar så tveka inte att tipsa mig, det skulle jag bara uppskatta.

I veckan kunde vi läsa om ännu en avskyvärd skjutning. Det var i Fisksätra som en ung man blev skjuten och avled. Dagen efter var jag på Folkets Hus där jag ju är konstpedagog och stämningen var betryckt.
Jag bestämde att den dagens bilduppgift skulle vara att Love-bomba Fisksätra med hjälp av konsten så barnen som droppade in möttes av krämiga oljepastellkritor, riktiga Stockmars aquarellfärger och växtpapper. Ungar ska ha kvalitet! Det blir alltid så otroligt fina samtal med barnen. Ingen nämnde händelsen men det var som att skapandet blev som en gosig mysfilt runt omkring oss där vi satt. Jawel, Faoud och Muhammed satt längst och ville aldrig sluta.

Mina förberedelser för min egna utställning fortgår och det är tur att jag får så mycket hjälp av mina nära och kära! Det är prints, inbjudningar och en massa annat praktiskt som ska ordnas.

Flaggar för att min utställning går av stapeln på galleri Karlavägen 70 (där det också är beläget) den 18 – 31 mars med vernissage den 19 mars. Mer info kommer!

Allt gott!

Ewa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Pin It on Pinterest

Share This