Triumf! Plötsligt så lossnade det!

Den kreativa processen gick, till slut, in i sista fasen som benämns; strategier, enligt Betty Edwards. Ni minns från nyhetsbrevet 20 september?

Ja, jag kom loss och efter ett dagars målade fann jag att samtliga bilder till utställningen är färdiga. 

Det som skedde var att jag plötsligt såg vad jag behövde göra med de kvarstående bilderna. Ta bort en del, förstärka vissa färgytor men tona ner andra. För mig handlar det mycket om att skapa en bra nivå av harmoni och oreda. Det är ett ganska bra sätt för att beskriva mina bilder. 

Enormt roligt att ställa upp dem för att sedan gå runt i min egna ateljé (ja, självklart sippandes på en kopp nybryggt kaffe) och liksom bara känna hur projektet Gräng & Granit landat. 

Nu väntar en veckas ledighet men därefter får ingen tid förspillas. Då ska det mekaniska arbetet göras; vajrar ska nitas, små fixande med kanter, placeringstänk och annat smått och gott göras innan det är dags för utställning. 

Vernissage är söndagen den 24 oktober kl. 12.00 – 16.00. 

Skriv till mig om Ni kommer så har vi möjlighet att förbereda med lite dryck och någon godsak. OSA 20 oktober till info@ewakinnunen.se

Och som alltid:
Jag har min ateljé på adressen Stadsparken 6, Tyresö. Från Gullmarsplan går det flertalet bussar som tar er till Tyresö busscentrum. Sedan är det blott 50 meters promenad.
Vill du vara säker på att jag är på plats är det klokt att meddela mig genom E-post, se nedan. 

Vill du hellre eller dessutom ta del av de tips som ges exklusivt i nyhetsbrevet? Ja , då behöver du meddela det till mig genom signera dig, här på hemsidan, under rubriken Nyhetsbrev. 

Tror du dessutom att det kan locka dina nära&kära? Gör mig gärna en tjänst och tipsa dem! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Pin It on Pinterest

Share This