Vilket härligt minne! Vilken boost!

Stolt men mest ödmjuk över det fina mottagandet.

Jag ställde ut i 20 dagar och det var otroligt skoj! Vilken boost!  

Strålande sol! Härlig värme! Gästerna kom på sina corona-anpassade tider, läskande cava och vi kunde mingla utomhus på gatan. Ja, allt var helt perfekt!

Jag minns att jag kände i hela kroppen, när jag satte nycklarna i låset till Galleri Greger, att ”Älskling, jag är hemma” Föga kunde vi ana att vi själva att vi ett år senare skulle ha Ateljé & Galleri Ewa. Tänk hur livet ter sig?!

Visste ni att ordet vernissage är franska och betyder ”fernissning, lackering”. Det kommer från den tiden då konstnärerna fernissade sina målningar, vilket gjordes precis innan öppningen av utställningen som då luktade fernissa. Själv använder jag akryl på dukar som är uppspända på ram. Ja, men det vet ni säkert redan! 

Ha det gott i värmen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Pin It on Pinterest

Share This